Returtaxi

For deg som ønsker en rimelig taxitur hjem, kan vi tilby returtaxi som et godt alternativ. Returtaxi fra Nedre Romerike Taxi kan bestilles enkelt over telefonen, via app eller gjennom å praie en passerende taxi fra Nedre Romerike Taxi. Ønsker du returtaxi fra Oslo til Romerike, og vi har en bil fra Nedre Romerike Taxi i Oslo, får du hele 15 % rabatt på turen.
 

Slik bestiller du returtaxi fra Nedre Romerike Taxi

Du kan bestille en returtaxi direkte i vår app taxilink, online på våre nettsider, på telefon 09080 eller ved praie en ledig bil fra Nedre Romerike Taxi i Oslo. Du trenger bare å gi beskjed om at du ønsker å benytte deg av returtaxi – så får du en tur med rabatt!
 
Tilbudet om returtaxi fra Nedre Romerike Taxi gjelder fra innenfor bomringen.
 

Returtaxi er et av våre beste tilbud

Når du velger taxitransport med Nedre Romerike Taxi til Oslo, så ønsker vi å gi deg service og kvalitet. Vi har som mål at du skal ha den samme opplevelse på hjemreisen også – når en av våre taxier kjører deg hjem fra Oslo sentrum. Som en del av en positiv totalopplevelse ønsker Nedre Romerike Taxi å tilby gode rabatter til våre trofaste kunder – og med returtaxi får du derfor 15 % i avslag på prisen.
 

Returtaxi er rimelig og trygt

Med returtaxi vil våre kunder spare penger og få et godt tilbud som en del av kvalitetsopplevelsen. Tjenesten med returtaxi fra Nedre Romerike Taxi har eksistert lenge, noe mange av våre kunder benytter seg av jevnlig. Sjåfører som kjører for Nedre Romerike Taxi er godt kjent i Oslo og på Romerike, og sørger for at du blir kjørt trygt og sikkert hjem med returtaxi.
 

Returtaxi er populært

Vi i Nedre Romerike Taxi søker alltid å finne de beste løsningene for kundene våre, og returtaxi er et eksempel på dette. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra kunder som har benyttet seg av returtaxi, og de bekrefter også at de ønsker å benytte seg av tjenesten flere ganger.
 
Nedre Romerike Taxi kan garantere at du raskt vil få bil i Oslo sentrum når du skal hjem til Romerike – og med returtaxi og 15 % rabatt, er vi billigst av alle! Husk derfor å spørre etter returtaxi neste gang du skal hjem fra byen.