nrt-logo
nrt-logo
Meny

Flytaxi

Med flytaxi fra Nedre Romerike Taxi kan du la reisen starte allerede fra det øyeblikket du låser døren hjemme. Flytaxi er uten tvil den mest behagelige måten du kan starte ferien eller reisen på. En flytaxi fra Nedre Romerike Taxi bringer deg hjemmefra til Gardermoen – på det mest behagelige vis.
 
Lander man på Gardermoen etter en ferie, en helgetur eller en jobbreise, så har de fleste av oss et ønske om å komme seg kjapt hjem. En flytaxi står alltid klar til å hente deg – og bringe deg trygt hjem.
 

Flytaxi til fastpris

Nedre Romerike Taxi tilbyr gunstige fastpriser på flytaxi. Laster du ned appen vår, Svippr, så kan du få forhåndsavtalt pris. Bestiller du en flytaxi fra Nedre Romerike Taxi møter bilen opp til avtalt tid og sted – og sjåføren hjelper deg med å få bagasjen inn i bilen. Deretter er det bare å slappe av og nyte turen til flyplassen.
 

Flytaxi – et rimelig og behagelig alternativ

Vi tilbyr konkurransedyktige fastpriser til og fra Gardermoen. Dersom dere er flere som reiser sammen, er flytaxi rimeligere enn flytog – og hva er vel bedre og mer behagelig enn å bli fraktet fra dør til dør? Flytaxi er en rask, komfortabel og lønnsom måte å reise til og fra Gardermoen på.
 

Hva med ekstra bagasje på flytaxi?

Bestiller du flytaxi hos Nedre Romerike Taxi kan vi enten tilby en vanlig taxi, en stasjonsvogn hvis du har mer bagasje enn vanlig – eller en større bil dersom dere er flere eller har ekstra mye bagasje. I henhold til betingelsene for flytaxi er det tillatt å ta med ett kolli + håndbagasje pr. person. Kontakt vårt kundesenter, i tilfeller der dere har med ekstra bagasje eller dere er flere enn 4 personer som skal fraktes.
 

Har du spørsmål angående flytaxi?

Hvis du er i tvil med hensyn til bagasje, pris, ekstra henting eller om du trenger en spesialbil – så kan du snakke med en av våre hjelpsomme operatører på kundesenteret på tlf. 67 10 00 80. De tar imot bestilling av flytaxi og svarer på dine spørsmål.
 

Flytaxi henter og bringer deg – også til og fra jernbanestasjonen

Nedre Romerike Taxi kan også tilby flytaxi som henter eller bringer deg til din nærmeste jernbanestasjon, Oslo S eller Flytoget. Vi er godt kjent i Oslo og på Romerike, og sørger for å gjøre turen din så behagelig som mulig. Nedre Romerike Taxi kjører mange forskjellige kunder og får stadig gode tilbakemeldinger. Så uansett hvor du skal i verden – velkommen ombord hos Nedre Romerike Taxi.