Budtaxi

Nedre Romerike Taxi sine taxier er like tilgjengelig som budbiler til bud- og kurértjenester, som for vanlige taxiturer. Budtaxi fra Nedre Romerike Taxi er VIP-transport til svært konkurransedyktige priser – enten det er snakk om frakt av brev, dokumenter eller pakker.
 
En budtaxi fra Nedre Romerike Taxi henter det du skal ha fraktet – og bringer det trygt fram til bestemmelsesstedet. Sjekk prisene på budtaxi i vår kalkulator.
 

Budtaxi (budbil) – rask og sikker levering

Nedre Romerike Taxi tilbyr en rekke ulike taxitjenester, bl.a. budtaxi.
Ønsker du å unngå stress? Budtaxi er svært praktisk dersom noe må leveres trygt, kjapt og rimelig. Da slipper du å bekymre deg for transport eller tiden du må bruke på å kjøre selv. La en budtaxi fra Nedre Romerike Taxi ta seg av sikker levering av dine dokumenter, varer og pakker.
 

Budtaxi er fleksibelt og alltid tilgjengelig

Vi kan levere pakker i alle varianter med budtaxi – fra de aller minste pakkene til relativt store. Nedre Romerike Taxi har også biler i ulike størrelser, og vi kan i prinsippet frakte alt med budtaxi. Unntaket er farlig gods, som ikke kan fraktes med budtaxi.

Gods som skal fraktes må være pakket og emballert slik at skade unngås. Pakker som fraktes med budtaxi, må også kunne bæres av sjåføren uten bruk av øvrige hjelpemidler. Kjøring med budtaxi fra Nedre Romerike Taxi kan utføres døgnet rundt, og på alle årets 365 dager.
 

Budtaxi kan brukes til så mangt

Sitter du på jobben – og noen har låst seg ute hjemme? Problemet løser seg raskt når du leverer nøklene til en budtaxi – som bringer disse til den som sitter hjemme og venter på å komme seg inn. En budtaxi fra Nedre Romerike Taxi kan også avtales med leveranser til faste priser.
 
Pris for budtaxi baserer seg på en nøyaktig leveringsadresse. Avsender må selv vurdere verdien av sendingen eller pakken – og eventuelt forsikre den deretter. Nedre Romerike Taxi sitt ansvar begrenser seg oppad til transportens kostnader.

Ring og bestill en taxi som budbil på 67 10 00 80.