Maxitaxi

Nedre Romerike Taxi har lang erfaring med både turkjøring og transport av store og små grupper i maxitaxi. Nedre Romerike Taxi tilbyr et vidt spekter av tjenester – alt fra ordinære taxiturer til gruppeturer og skreddersydd transport med maxitaxi. Vi ønsker å gi våre passasjerer – uansett behov – en positiv opplevelse på turen. Dette gjør vi i form av romslige og behagelige biler, erfarne og positive sjåfører – og for ikke å glemme; trygge og punktlige leveranser.
 

Når du trenger du en maxitaxi

Nedre Romerike Taxi har en moderne bilpark. I tillegg til et stort antall standard taxier med plass til fire passasjerer, har vi også mange biler av typen maxitaxi. Disse har setekapasitet for 5 til 9 personer. I tillegg har Nedre Romerike Taxi store minibusser med 13-16 seter. 
 
Nedre Romerike Taxi har totalt 27 moderne kjøretøyer tilgjengelig i denne kategorien – alle med plass til mellom 5 og 16 passasjerer. Noen er tilrettelagt for mye bagasje, men vi kan også benytte tilhenger i tilfeller der behovet er ekstra stort.
 
Nedre Romerike Taxi har også et utvalg av mindre minibusser som også er utstyrt med air-condition, og som er spesielt tilpasset VIP-transport.

Dersom du skal bestile taxi og har behov for en maxitaxi, er det nå mulig å bestille maxitaxi i vår taxiapp, taxilink. Du er fortsatt velkommen til å ringe oss på telefon 09080, dersom det passer best for deg.
 

Rullestoltransport og maxitaxi

Rullestoltransport med maxitaxi må bestilles i god tid pr. telefon og senest en dag før hentetidspunkt. Beskriv dine behov, så tilrettelegger vi best mulig. Alle våre kjøretøy av typen minibuss eller maxitaxi er godkjente for transport av rullestoler.
 
Sjåfører fra Nedre Romerike Taxi har alle god lokal kjennskap, samt kurs og opplæring for maxitaxi og rullestolransport. De har også erfaring med forskjellige typer spesialtransport.
 
Nedre Romerike Taxi har også fastpris på både maxitaxi og minibuss til og fra Gardermoen.
 
Du kan også regne ut priser for transport med maxitaxi fra Nedre Romerike Taxi i vår priskalkulator
 
Transport med maxitaxi benyttes gjerne i forbindelse med spesielle arrangementer, firmaturer, bryllup, events, julebord, turkjøring, flyplasskjøring, sightseeing, m.m.
For større oppdrag med maxitaxi med Nedre Romerike Taxi kan faste priser avtales. Send i så fall en henvendelse til post@taxus.no