hvit

Viktig!

På grunn av covid-19, maks tre passasjerer. 
 Due to covid-19, max three passengeres.
For 4-10 people, call our customer service center.
hvit

Viktig!

For å forhindre smittespredning, anbefaler vi å benytte munnbind hvis det ikke er mulig å holde avstand på minst 1 meter. For bestillinger med 5-10 personer, ring vårt kundesenter. Er du usikker på om du er smittet og trenger transport til og fra koronatest, kontakt koronatelefonen. 
To prevent the spread of infection, we recommend using a face mask if it is not possible to keep a distance of at least 1 meter.
For orders with 5-10 people, call our customer center. If you are unsure whether you are infected and need transport to and from the corona test, you can contact the corona telephone.
mobil

Last ned app

Med vår app Svippr er det enklere og raskere å bestille taxi fra Nedre Romerike Taxi, både via Android-telefoner og iPhone.
maxitaxi

Trygg transport
i vanskelige tider

Våre taxier er fortsatt i trafikk og kjører som normalt.

Les noen tips og råd fra oss
chat

Kundeservice

Du kan chatte med Nedre Romerike Taxi ved å trykke på snakkeboblen nederst til høyre på siden – eller ringe oss på telefon 67 10 00 80.
Hva vil turen din med taxi koste?
Prøv priskalkulatoren for taxi!
nrt-mobil-kalkulator
nrt-taxi-sjofor-2
Last ned app, se hva turen koster
Når du har lastet ned vår app Svippr, kan du enkelt bestille taxi til forhåndsavtalt, garantert makspris. Makspris for en tur med taxi fra Nedre Romerike Taxi baseres på opplysningene du legger inn om hente- og leveringssted, samt for tidspunktet turen skal kjøres. Pris beregnes da ut ifra antall kilometer opp imot våre takster. Nedre Romerike Taxi kan da garantere at prisen for turen din med taxi aldri vil bli høyere enn den som er presentert og avtalt i appen.
Taxi for bedrifter
Nedre Romerike Taxi kan tilby et nettbasert bestillingssystem tilpasset bedrifter og institusjoner som har jevnlige behov for taxi – med praktisk og enkel bestilling. Systemet gir full kontroll på turer med taxi som til enhver tid er i bestilling, samt en oversiktlig historikk over alle utførte turer. Bedrifter eller institusjoner som bestiller taxi ofte, vil få et nettbrett til disposisjon – og som er selvbetjent til bruk i en resepsjon e.l. Løsningen er kostnadsfri for bedrifter og institusjoner som har inngått avtale med Nedre Romerike Taxi.
Ta en taxi til flyplassen
Du kan enkelt bestille taxi for transport til og fra Gardermoen flyplass (OSL). Med fastpris er dette en rask og ofte økonomisk måte å reise til og fra flyplassen på. Det kan være mye penger å spare dersom dere er flere som tar turen sammen. Ta taxi fra Nedre Romerike Taxi så får dere både en behagelig og myk start – eller avslutning – på reisen!